Päivitetty: Ilmoittautuminen Suoseuran retkelle 2018

Tervetuloa Suoseuran vuoden 2018 retkelle Lauhanvuoren Geopark-alueelle 14.-15.8.2018! Retkellä tutustutaan oppaiden johdolla suoteemaisen Geopark-projektin kohteisiin, kuten Lauhanvuoren sekä Kauhaneva-Pohjankankaan kansallispuistoihin. Muista vierailukohteista sekä ohjelmasta tiedotamme myöhemmin, ja Suoseura pidättää oikeuden muutoksiin. Lisätietoa Geopark-projektista löytyy esimerkiksi täältä: https://www.lauhanvuoriregion.fi/

Retken hinta on 222 euroa Suoseuran jäsenille ja 252 euroa ei-jäsenille. Hinta sisältää:
– Tilausajon Parkanon asemalta vierailukohteisiin ja majoitukseen sekä takaisin Parkanon asemalle
– Majoituksen Lauhansarven viihtyisissä lomahuviloissa
– Ruokailut retken aikana
– Saunan
– Opastuksen vierailukohteilla

Lisäksi retkellä on mahdollisuus osallistua turvehoitoon lisämaksusta (30 €/henkilö).

Oppaiksi retkelle ovat lähdössä Pekka Vesterinen, Ari Ikonen, Terttu Hermansson, Tapio Lindholm sekä retkivastaavan ominaisuudessa Vilma Anttila. Luvassa on siis monipuolinen ja informaationtäyteinen retki!

HUOM! Ilmoittautumista on jatkettu 25.6. asti tämän lomakkeen kautta: Ilmoittautumislomake Suoseuran retkelle 2018. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Valitettavasti retki voidaan myös joutua perumaan liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lisätietoja matkanjärjestelyistä ja ilmoittautumisesta:
Vilma Anttila
vilma.anttila@helsinki.fi
050 468 5462

Vastaa

Nimi *
Sähköpostiosoite *
Kotisivu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.