Suopäivä järjestetään 20.5., ilmoittautuminen 15.-30.4.

Vuoden 2022 Suopäivä järjestetään perjantaina 20.5. Tieteellisten Seurain Valtuuskunnan väistötiloissa Aalto-yliopistolla Runeberginkatu 14-16:ssa. Iltatapahtuma järjestetään Villa Kivessä Linnunlauluntie 7:ssä. Esityksiä on tiedossa yli 50, ja käytettävissä olevien tilojen vuoksi osallistujamäärä on rajattu. Esiintyjien lisäksi mukaan mahtuu vähän yli 30 yleisön jäsentä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika alkaa 15.4. ja päättyy 30.4.

The Peatlands day seminar will be held on Friday, 20th May at the temporary spaces of the Federation of Finnish Learned Societies at the Aalto-University in Runeberginkatu 14-16. The evening event will take place in Villa Kivi (Linnunlauluntie 7). The number of presentations in the event is more than fifty, and due to the spaces we have the number of participants is limited. In addition to the presenters, there will be room for a bit more than 30 members of the public. The available places are filled in registration order. The registration period starts on 15th April and ends on 30th April.

Vastaa

Nimi *
Sähköpostiosoite *
Kotisivu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.