5. Suopäivä 2.2.2024

Suoseura järjestää perinteeksi muodostuneen Suopäivä-seminaarin jo viidettä kertaa kansainvälisenä kosteikkopäivänä, perjantaina 2.2.2024. Tapahtuma järjestetään jälleen Helsingissä Tieteiden talolla.

Tämänkertaisen Suopäivän teema on ”Suot kriisiytyvässä maailmassa: alttiutta ja resilienssiä”. Edellisten kertojen tapaan seminaariin toivotaan soita käsitteleviä suullisia esityksiä ja postereita nuorilta ja varttuneilta tutkijoilta. Erityisesti toivotaan teemaan sopivia esityksiä, jotka käsittelevät soita ympäristömuutoksen kohteina, sen hillitsijöinä ja kiihdyttäjinä.

Ennakkotietona esitysabstraktien deadline on marraskuun 1. päivä 2023. Abstraktien vastaanottaminen aloitetaan alkusyksystä, ja siitä tiedotetaan erikseen.

Suopäivää rahoittaa Metsämiesten säätiö.

Vastaa

Nimi *
Sähköpostiosoite *
Kotisivu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.