Suopäivän ilmoittautuminen on auki

Vuoden 2024 Suopäivään voi ilmoittautua 17.3. asti alla olevasta linkistä:

https://www.flomembers.com/suoseura/events/register/8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543

Viidettä kertaa järjestettävä Suopäivä on suo- ja turvetutkijoiden, ammattilaisten ja aiheesta yleisesti kiinnostuneiden kohtauspaikka, jossa tutkijat esittelevät viimeisimpiä tuloksiaan ja projektejaan. Tapahtuman teema on tänä vuonna ”Suoluonto kriisiytyvässä maailmassa – alttiutta ja resilienssiä”. Aamupäivän yleisohjelmassa alustuspuheenvuoroja pitävät Luonnonvarakeskuksen tutkimusprofessori Raija Laiho, Helsingin yliopiston uusi soiden ekologian ja suometsätieteen professori Annamari Laurén ja Metsähallituksen luontopalveluiden ennallistamisasiantuntija Santtu Kareksela. Alustuspuheenvuorot käsittelevät suoluonnon ja soiden hoito- ja käyttötapojen muutoksia luonnontilaisilla, metsätalouden piirissä olevilla ja ennallistetuilla soilla. Tieteellisen ohjelman lisäksi aamupäivällä meille esiintyy kansanmuusikko Emilia Lajunen.

Iltapäivän ohjelmassa on yli 50 suullista esitystä ja posteria, joissa esitellään viimeisimpiä soihin liittyviä tutkimustuloksia ja hankkeita niin ympäristön, talouden, kulttuurin kuin yhteiskunnankin näkökulmasta.

Suopäivän hinta on Suoseuran jäsenille 70€, ei-jäsenille 100€ ja perustutkinto-opiskelijoille 30€. Hinta sisältää tieteellisen ja taiteellisen ohjelman, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä illan salaattibuffetin. Lounas on omakustanteinen. Tapahtuma järjestetään 5.4.2024 Tieteiden talolla Helsingissä (Kirkkokatu 6) noin klo 8.30-19.

Suopäivää rahoittaa Metsämiesten säätiö.

Tervetuloa Suopäivään!

Vastaa

Nimi *
Sähköpostiosoite *
Kotisivu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.