Ennakkotieto: Suopäivän 2022 DL on 22.10.2021

Suoseura järjestää perinteeksi muodostuneen Suopäivä-seminaarin jälleen 2.2.2022. Suopäivän teemana on ”Suot yhteiskunnallisen murroksen keskiössä”. Edellisten kertojen tapaan seminaariin toivotaan soita käsitteleviä suullisia esityksiä ja postereita nuorilta ja varttuneilta tutkijoilta. Tämän lisäksi yksi seminaarin sessioista esittelee Maa- ja metsätalousministeriön Hiilestä kiinni -kokonaisuuteen liittyviä suohankkeita.

Ennakkotietona esitysabstraktien deadline on lokakuun 22. päivä 2021. Ohjeet abstraktien lähettämiseen lisätään myöhemmin tänä vuonna. Toivomme että helmikuinen korona tilanne sallii meidän kohdata kasvotusten Helsingissä.

Vastaa

Nimi *
Sähköpostiosoite *
Kotisivu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.