Suopäivän abstraktien vastaanottoa jatketaan; alustajat varmistuneet!

Maailman kosteikkopäivänä 2.2.2022 Helsingissä järjestettävän Suopäivä-seminaarin abstraktien vastaanottoaikaa on jatkettu 12.11.2021 asti. Abstraktien toivotaan käsittelvän suotutkimusta ympäristö- ja luonnontieteellisestä, taloudellisesta tai kulttuurisesta näkökulmasta. Abstrakteja voi lähettää suomen tai englannin kielellä. Linkki abstraktien lähetyslomakkeeseen, jonka lopussa on linkki suopäivän ilmoittautumiskaavakkeeseen:

Suopäivän alustuspuheenvuoroja ovat lupautuneet pitämään professori Harri Vasander ja apulaisprofessori Annukka Vainio Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisesta tiedekunnasta sekä Maria Kopsakangas-Savolainen Suomen ympäristökeskuksesta. Tapahtumaan ovat lupautuneet puhumaan myös ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen ja maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Vastaa

Nimi *
Sähköpostiosoite *
Kotisivu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.